Vi prioriterer aktiviter ud af huset meget højt. Det kan være såvel aktiviteter med socialt som fagligt indhold.

Alle klasser er som udgangspunkt på hyttetur hvert år. På 6.årgang er man på lejrskole til Bornholm og på 9.årgang har man mulighed for at komme på skolerejse til Berlin.

Vi har også fastholdt, at vores elever skal i erhvervspraktik, som minimum én uge på 9.årg.

For os er det vigtigt, at alle elever får mulighed for at komme videre i uddannelsessystemet efter 9.klasse. Flest mulig skal bestå 9.klasses prøver med mindst den karakter, som giver adgang til en ungdomsuddannelse. Vi gør alt hvad vi kan for at alle elever går til 9.klasses prøven i alle fag.

Hanne Hollænder den 30-06-2016
    Vi ønsker hermed alle en rigtig god sommerferie!

Skolens kontor holder lukket fra og med fredag den 1.juli til og med mandag den 1.august.

Det nye skoleår starter for elever mandag den 8.august kl. 8.00 med fællessamling i skolens mediatek.
    Herefter er der undervisning i klasserne efter almindeligt skema.

Forældre til nye elever har adgang til forældreIntra fra den 1.juli, og skal bruge cpr.nr som adgangskode ved første login.

God Sommer!!!!
    Heidi Johansen den 29-06-2016
    "Vær med til, at skabe grobund for et hyggeligt og fedt gamermiljø et sted i Ranum.
    Svar ærligt og præcist og gør gerne dine venner opmærksomme på spørgeskemaet. Jo flere gyldige svar vi får jo nemmere har vi ved, at få overblik over interessen til et gamermiljø i Ranum."

Link til spørgeskema, det tager mindre end 3 minutter at besvare - http://goo.gl/forms/zN8iz1QRZVCirGsx1

Rasmus Badstue
    IT-Support, News, Social Media & Website Administration