Hyttetur til København

Udskolingens københavnertur 2017
Nyhed billede
Onsdag d. 20. september tog hele Ranum Skoles udskoling på hyttetur til København.
Vi tog toget fra Hobro, hvor der rigtig blev hygget hele turen til Hovedbanegården. Der blev spillet kort, set film, spillet på smartphones, læst, snakket, grinet osv.
Efter ankomsten kunne bønderne ikke vente med at komme på McD, så lærerne måtte liiiiige vente på, at alle havde fået lidt McD. Derefter gik turen til Idrætsfabrikken med vores bagage, inden vi skulle på National museet. Efter museet fik eleverne tid til at købe noget aftensmad, inden vores byvandring rigtigt gik igang.
Her så vi blandt andet Nyhavn, havnefronten, Langelinje, Kastellet, Christiansborg, Amalienborg, Den lille havfrue - som skuffende ikke havde havfruehale. Vi besøgte den lokale kiosk plus en masse andet.
Næste dag startede vi med Rundetårn, der desværre ikke var åbnet endnu, derefter kanalrundfart. Eftermiddag og aften blev brugt i Tivoli. I Tivoli havde vi først undervisere, der fortalte om energi, og derefter undersøgte eleverne, hvordan forlystelserne virker, selvfølgelig ved at prøve dem. Efter undervisningen var der turpas til alle. Eleverne kunne gå fra forlystelse til forlystelse uden meget kø og fik derfor rigtig mange ture, hvilket mange kunne mærke, da de kom i seng om aftenen.
Sidste dag brugte vi på hovedbanen og på strøget - "der jo er et must" citat pigerne. Nogle valgte selv at gå til Rundetårn og komme op.
Vi gik ikke mindre end mindst 20 km den første og den anden dag.
Vi var utrolig heldige med vejret, og eleverne var en fornøjelse at have med på tur!
Det var glade, men trætte lærere, der kom hjem fredag aften.

28-09-2017 KS

Forrige 10